Diumenge, 29 de Gener de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament d’Olèrdola signa un conveni de col·laboració amb ‘Comerç del Foix’

L’Ajuntament d’Olèrdola signa un conveni de col·laboració amb ‘Comerç del Foix’

L’Ajuntament d’Olèrdola i l’Associació de Comerciants ‘Comerç del Foix’, han signat un conveni de col·laboració amb el propòsit d’enfortir el comerç de proximitat del municipi d’Olèrdola.

El conveni estableix que l’Ajuntament fa aquest any 2020 una aportació econòmica de 2.000 € a l’entitat i a canvi ‘Comerç del Foix’ facilita serveis de dinamització i de consolidació comercial integral d’Olèrdola, incloent l’assessoria a establiments.
Un dels precedents d’aquest conveni són els 5 anys de campanya conjunta ‘Compra a prop’, compartida pels municipis de Santa Margarida i els Monjos, Castellet i la Gornal i Olèrdola. El president de ‘Comerç del Foix’, Alfons Oliva, es mostrava satisfet pel conveni perquè suposava que l’entitat creixia i subratllava que el petit comerç de poble ho té complicat si no suma esforços.
Actualment són més de 80 els establiments adherits a ‘Comerç del Foix’, xifra que representa tres quartes parts dels establiments comercials de Santa Margarida i els Monjos. Municipis com Olèrdola i Santa Margarida i els Monjos comparteixen àrea de promoció econòmica, amb interessos compartits en àmbits com el turisme, el comerç, l’ esport i la cultura.
L’alcalde d’Olèrdola, Lucas Ramírez, ha assenyalat que diferents establiments del municipi s’havien interessat per formar part de ‘Comerç del Foix’. Per Ramírez, l’Ajuntament ha de recolzar estratègies conjuntes de promoció comercial dels establiments d’Olèrdola que suposin sumar.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: