Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les Fires de Maig Virtuals constaten la necessitat de potenciar el web i les eines online

S’enviarà a tots els expositors una enquesta per a que facin balanç de com han anat les fires però també es farà arribar, via xarxes socials, als visitants per a captar les seves impressions

A mitjans d’abril es va anunciar que les Fires de Maig no es farien tal com les coneixem, i llavors va començar un procés de pluja d’idees per a configurar una proposta de fira multisectorial virtual. Finalment es va presentar un projecte de fires amb la participació virtual de 118 expositors i 3 sales diferenciades. Tot i no poder comparar amb altres fires virtuals, des de promoció econòmica de l’Ajuntament de Vilafranca, comencen a tenir les primeres dades. Entre divendres i dissabte les fires han comptat amb 11.000 visitants virtuals i 1500 participants en les activitats plantejades.
Des de Promoció Econòmica han pogut saber que les sensacions dels expositors són molt variades. Hi ha empreses que han tingut molts contactes i videoconferències, altres han notat un increment de trànsit al seu web, trucades i d’altres en canvi, que no han rebut cap contacte.
Fins d’aquí uns dies no es podrà valorar del cert com han anat aquestes fires, però el que és ben segur és que han servit per extreure algun aprenentatge que servirà per aplicar a properes edicions de les Fires de Maig, com és el de potenciar la pàgina web.
Els propers dies s’enviarà a tots els expositors una enquesta per a que facin balanç de com han anat les fires però també es farà arribar, via xarxes socials, als visitants per a captar les seves impressions.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: