Dissabte, 3 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Ajuntament fa un balanç molt positiu de la primera experiència de Fires de Maig virtuals

Des de divendres i fins diumenge s’han celebrat les Fires de Maig Virtuals de Vilafranca, al web www.firesdemaig.cat amb 118 expositors amb multitud de promocions i descomptes.

El regidor de promoció econòmica, Joan Manel Montfort, destaca que en 3 dies s’ha arribat gairebé als 30.000 visitants. També han estat més de 1500 les participacions interactives als 3 estands.
Es tractava de les primeres fires multisectorials virtuals que s’hagin celebrat mai a Catalunya. Els 118 expositors es distribuïen seguint l’estructura tradicional però a través d’una web, amb pavellons online per cada sector i estands individuals en format web per cada expositor. Els visitants i els expositors es podien comunicar utilitzant les tecnologies en comunicació online com ara Zoom, Jit.si o Whatsapp, a banda dels canals habituals de mòbil i correu electrònic. Entre les ofertes, descomptes i promocions destacava el sorteig de 1.000 euros de descompte en maquinària agrícola entre tots els visitants que contactessin amb els expositors d’aquest sector.
Montfort apunta que caldrà veure quin ha estat l’efecte econòmic, però la repercussió de promoció ha estat molt positiva.
Un format virtual de les fires que no es descarta repetir, de forma complementària a les fires presencials.
Les Fires de Maig Virtuals posaven a l’abast una àmplia graella amb 49 activitats, presentacions i formacions a través de tres espais, l’Espai Demo amb videoconferències interactives d’expositors i d’entitats en format píndola de 30 minuts, l’Espai JugaFira amb activitats lúdiques i formatives per els joves i els més petits i l’Espai Enogastronòmic amb tastos, xerrades i presentacions. Destacava com a cloenda el concert de la Societat coral El Penedès “el Coro”, que aquest any celebrava els 50 anys del seu tradicional concert de cant coral de Fires.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: