Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La DO Cava prepara un sopar virtual solidari amb els Germans Torres i François Chartier

La DO Cava prepara un sopar virtual solidari amb els Germans Torres i François Chartier

La DO Cava, enmig de la crisi sociosanitària, vol aportar un granet de sorra a la tasca de frenar la pandèmia de la COVID -19 i trobar una vacuna protectora, a través de la realització d’un sopar.

Per aquest motiu, la DO Cava ha organitzat un esdeveniment virtual solidari amb els Germans Torres, que regenten els fogons del restaurant barceloní Cocina Hermanos Torres. L’exclusiu sopar que promet animar les nostres cases, consisteix en un live dinner digital a través de Zoom, en què els Germans Torres conceptualitzen i proposen un menú selecte compost per 4 plats, aperitiu, entrant, plat principal i unes postres. Aquesta iniciativa culinària ha estat harmonitzada amb diferents tipus de Cava de la mà del prestigiós sommelier canadenc i autor del llibre ‘La Cocina Aromática’ François Chartier, que ha realitzat un pioner estudi per encàrrec de la DO Cava, per tal de demostrar la idoneïtat d’harmonitzar amb excel·lència les diverses tipologies de Cava amb les cuines de tot el món.
La selecció té en compte que els productes siguin de temporada, combinant amb l’estudi científic organolèptic en el qual, François Chartier, ha desenvolupat un mapa d’ingredients del món, inspirat en el seu llibre ‘Papilas y Moléculas’, ideals per a harmonitzar amb Cava. El telemàtic sopar tindrà lloc de vuit a deu del vespre del pròxim dissabte 30 de maig. Cada persona podrà realitzar des de casa el menú guiat pels cuiners i el sommelier.
La donació mínima per connexió a aquest inèdit sopar benèfic és de 20 €. Les persones interessades poden registrar-se i fer el donatiu entrant a https://www.cenaporunabrazodocava.es/cat . Posteriorment, rebran un correu electrònic amb l’enllaç d’accés i un llistat d’ingredients, materials i procediments, així com el llistat de Caves seleccionats per Chartier per a l’ocasió per tal que tots els que confirmin la seva presència puguin tenir tot preparat per avançat.
La recaptació obtinguda amb aquest sopar coral serà donada íntegrament a favor de l’Hospital Clínic de Barcelona, un dels centres de referència en la lluita contra la pandèmia

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: