Dimarts, 18 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els comerços locals viuen la situació actual de pandèmia amb incertesa

Molts d’ells porten més de dos mesos amb la persiana abaixada i les Fires de Maig Virtuals són de les primeres oportunitats per a recuperar el contacte amb els compradors.

Aquest cap de setmana, Vilafranca viu unes Fires de Maig singulars que, enguany, se celebren de manera virtual. Els comerços tenen l’oportunitat, un any més, de donar a conèixer els seus productes i, en aquest cas, ho fan a través d’un espai web i no de manera presencial a causa del coronavirus. Molts d’ells porten més de dos mesos amb la persiana abaixada i aquestes fires són de les primeres oportunitats de recuperar el contacte amb els compradors. La sensació és d’incertesa i resten a l’expectativa de com evolucionarà la situació.

Els comerços coincideixen que aquesta pandèmia ha servit perquè tothom fos encara més conscient de la importància del comerç local. També han volgut insistir, a més, que l’atenció virtual no podrà substituir mai l’atenció presencial.

Els 118 expositors d’aquestes fires de maig virtuals es distribueixen seguint l’estructura tradicional però a través d’una web, amb pavellons online per cada sector i estands individuals en format web per cada expositor, que s’han bolcat a omplir de contingut amb vídeos i material divers. El nou format ha permès apropar-se a petites empreses, comerços i serveis que en els últims anys no participaven a les Fires, sobretot d’àmbit local.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: