Divendres, 24 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Compracava.com és el nou aparador digital dels cellers elaboradors de Cava

Compracava.com és el nou aparador digital dels cellers elaboradors de Cava

L’Institut del Cava acaba de llençar una nova iniciativa digital amb l’objectiu d’afavorir les vendes digitals de Cava i arribar directament al consumidor.

A través del web www.compracava.com, el client té la possibilitat d’accedir a un gran ventall de cellers que compten amb botiga online pròpia, venen directament des del celler o bé ho fan a través d’altres portals de vins. Amb aquesta iniciativa, la patronal del Cava vol donar suport als cellers aprofitant l’increment de les vendes online de vi a conseqüència de la crisi de la COVID-19.
El portal es presenta com un gran aparador de Caves on el consumidor té la possibilitat d’accedir directament als seus Caves preferits, així com descobrir-ne d’altres. Per potenciar el projecte i incrementar el nombre de visites, l’Institut del Cava ha posat en marxa una Pla de promoció digital inclou campanyes publicitàries als cercadors i a les xarxes socials.
Aquest projecte es presenta just després que la patronal hagi fet pública la iniciativa #acasaambcava a les xarxes socials, iniciativa que s’enmarca en un Programa per potenciar el consum de Cava a casa, tot esperant també la recuperació gradual del consum al canal Horeca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: