Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vinseum reprograma l’activitat i engega recursos online per a mantenir la relació amb el públic

Vinseum confia en poder celebrar el Most Festival al novembre tot i que probablement es vegi afectat per una retallada econòmica i una disminució en la capacitat de públic.

A causa de la crisi del coronavirus, el Museu de les Cultures del Vi s’ha vist obligat, com és evident, a alterar tota la seva activitat. Des de Vinseum estan convençuts que a l’estiu serà complicat tornar a la normalitat de sempre i per això estan prenent un seguit de mesures per a poder mantenir el contacte amb el seu públic així com poder oferir una programació alternativa a la presencial. Ho explicava el director de Vinseum, Xavier Fornos.
Per tant, han elaborat un pla d’activitats online i les xarxes socials s’han convertit en l’escenari de l’activitat cultural del museu. Propostes com el ‘Vinseum Quiz’ que llança preguntes vinculades amb el patrimoni del museu o un enllaç amb el hashtag #LlibresDeVi per a recordar les novetats literàries relacionades amb les cultures del vi. També s’estan fent publicacions sobre les diferents exposicions del museu i s’està treballant en recursos pensats per a públic familiar i escolar. D’altra banda, continuen les tasques referents als dos grans esdeveniments que organitza Vinseum: el Vilapensa i el Most Festival. Pel que fa al Vilapensa ofereixen enllaços de les gravacions que es van fer d’algunes conferències des de Penedès TV. Una altra iniciativa és el ‘Most Confinat’ per a visionar des de casa els films que s’han projectat en els darrers 9 anys.
Malgrat les incògnites que suscita aquesta situació, des de Vinseum confien poder celebrar el Most Festival al novembre tot i que probablement es vegi afectat per una retallada econòmica i una disminució en la capacitat de públic.
Vinseum també s’ha afegit a la campanya engegada per Enoturisme Penedès de promocions per al personal sanitari. Amb l’objectiu de mostrar el seu agraïment, quan el museu torni a obrir les seves portes, oferirà entrada gratuïta a aquest sector fins a finals d’any. Estan estudiant poder ampliar l’oferta a la resta de sectors essencials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: