Dimecres, 17 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un 27’26% dels treballadors de l’Alt Penedès estan afectats per ERTO’s

La immensa majoria dels casos estan vinculats a la crisi del coronavirus.

El nombre de persones afectades per expedients de regulació d’ocupació temporals a l’Alt Penedès, des del 22 de març al 23 d’abil, se situa en 9.115 treballadors. La immensa majoria dels casos estan vinculats a la crisi del coronavirus.

Això equival a que el 27,26% dels treballadors de l’Alt Penedès hi estan afectats -agafant de referència la xifra d’altes a la seguretat social del desembre passat. A Catalunya el 24,56% dels treballadors estan afectats per ERTO’s.

A l’Alt Penedès s’han tramitat 1.164 expedients per força major que han afectat 7.525 treballadors i treballadores. A aquests cal afegir els 74 expedients atribuïts a altres causes que han afectat 1.590 persones.

D’aquesta manera, el total d’expedients és de 1.238 i el total de treballadors i treballadores afectades és de 9.115.

Les dades provenen de l’Observatori de Dades del servei d’Iniciatives Econòmiques de la Mancomunitat Penedès Garraf i estan basades en les que actualitza diàriament el Departament de Treball, Afers socials i Família de la Generalitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: