Dimecres, 27 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torres continua sent la marca de vins  més admirada d’Europa

Torres continua sent la marca de vins més admirada d’Europa

Família Torres es manté al capdavant del rànquing europeu de les marques de vi més admirades pels professionals del sector, segons Drinks International.

La prestigiosa revista britànica acaba de publicar l’esperada llista ‘The World’s Most Admired Wine Brands’, que arriba a la seva desena edició i ha estat confeccionada amb la col·laboració de la consultora Wine Intelligence a partir d’una enquesta a més de 200 professionals de 48 països diferents.

El celler familiar del Penedès, que aquest any celebra el seu 150è aniversari, conserva el lideratge europeu que ha ostentat al llarg de deu anys, si bé baixa un lloc en el rànquing global, situant-se en tercera posició, per sota del celler argentí Catena Zapata i de l’australià Penfolds. Segons l’editor de Drinks International, Martin Green, aquest rànquing “aporta llum sobre els productors més icònics, emocionants i innovadors de tots els continents”.

Segons assenyala la publicació, Família Torres “continua guanyat adeptes pel seu compromís amb la qualitat en tot el seu ventall de marques i regions”. I afegeix que un altre aspecte altament valorat pel jurat és “la feina per assegurar que la producció de vi té el mínim impacte en el medi ambient”.

El llistat inclou un total de 50 cellers, dels quals 22 són europeus; Europa és el continent més ben representat. Espanya compta amb 6 cellers, després de França i Itàlia, amb 7 cellers cadascun. Aquests resultats s’extreuen de l’enquesta realitzada a professionals del sector, que escullen les cinc marques de vi que més admiren atenent a criteris com la qualitat, l’expressió de l’origen i la varietat o la presentació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: