Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Renfe reajusta l’oferta al servei de Rodalies de Catalunya a partir de dilluns 27 d’abril

A partir de dilluns 27 d’abril, Renfe reajusta el seu servei a la línia R4, la línia que enllaça les estacions de Sant Vicenç de Calders i Manresa, passant per Vilafranca. Aquest reajustament, que també implica a les línies R1, R2 i R3, farà que s’ofereixi un 71% del servei en hora punta i un 61% la resta de la jornada.

Aquesta mesura s’ha pres de forma coordinada amb el titular del servei i segueix els paràmetres marcats per les autoritats. La resta de línies de Rodalies de Catalunya segueixen amb l’oferta actual. Durant aquesta última setmana els serveis de Rodalies han registrat un descens diari de demanda que ha està al voltant del -92%. D’aquesta manera es manté, com a màxim, un nivell d’ocupació que representi un terç de la capacitat màxima. Així doncs, es respecta el propòsit de mantenir distàncies entre els viatgers recomanades per les autoritats sanitàries.

Aquestes mesures han estat adoptades en el marc de l’Estat d’Alarma decretat pel Consell de Ministres amb motiu de l’emergència sanitària pel Covid-19, que obliga a una situació excepcional de mobilitat i a l’aplicació de mesures extraordinàries. Renfe desaconsella viatjar excepte que sigui per raons inajornables o d’extrema necessitat.

Els nous horaris es podran consultar a través dels canals digitals d’informació i atenció al client de Renfe i Rodalies de Catalunya. Així com als telèfons 900 41 00 41 i 912 320 320.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: