Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Mor de covid-19 Joan Esteve, responsable de l’ABS del Baix Penedès, ex Serrallonga i ex Diable

Mor de covid-19 Joan Esteve, responsable de l’ABS del Baix Penedès, ex Serrallonga i ex Diable

Aquest dimecres va morir per coronavirus Joan Esteve a l’edat de 58 anys. Nascut a Vilafranca i ex alumne del col·legi Sant Ramon, Esteve havia treballat durant dues dècades al CAP del Vendrell i des de fa 5 anys era a responsable administratiu de l’atenció al ciutadà del CAP de l’Arboç, seu de l’Àrea Bàsica de Salut del Baix Penedès Interior.

Precisament aquesta localitat del Baix Penedès, li ha dedicat aquest dijous al migdia un emotiu minut de silenci. Hi han acudit els alcaldes de l’Arboç, Banyeres, Llorenç del Penedès i de Sant Jaume dels Domenys.

A principis dels anys 80 va formar part del Ball d’en Serrallonga. Més tard, amb el sobrenom de Banzai, va ser integrant del Ball de Diables des de l’any 1989 fins al 1996, dins la colla de Els Ecs. Entre les diverses iniciatives que va fer aquesta promoció dels Diables, cal destacar el primer Correfoc, l’any 1992, una activitat que es venia proposant als administradors des de tres anys abans. Esteve era, a més, un gran aficionat a la més típica. Els seus companys i amics recorden que, tot i viure fora de Vilafranca, venia cada any per Festa Major.

Aficionat al teatre amateur, va formar part de la companyia Bola 69 durant els anys vuitanta. A més, també va participar en diverses ocasions a les representacions de Pastorets que es feien al teatre del Casal de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: