Diumenge, 23 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Més de 8.000 treballadors han quedat afectats per ERTOs a l’Alt Penedès

Més de 8.000 treballadors han quedat afectats per ERTOs a l’Alt Penedès

El departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat ha posat a disposició de tothom les dades comarcals i per sectors d’ocupació dels ERTOs presentats a Catalunya des del 22 de març i actualitzades cada dia.

Segons aquesta font a l’Alt Penedès fins al 8 d’abril s’han presentat 1.109 expedients per força major, és a dir tancaments d’empresa per ordre de l’estat d’alarma. Aquests expedients han afectat a 7.358 treballadors. D’altra banda les empreses també poden presentar expedients de regulació temporal per causes sobrevingudes, és a dir empreses que no tanquen però que han de reduir temporalment la plantilla perquè els ha baixat molt la producció. En aquest cas s’han presentat 54 expedients que afecten a 1.366 treballadors.
És a dir que en total els expedients de regulació temporal d’ocupació afecten, en aquests moments, a 8.724 treballadors de l’Alt Penedès.

El Departament anirà actualitzant les dades diàriament a l’adreça:
http://observatoritreball.gencat.cat/ca/inici

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: