Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Covid-19 arriba a la residència Novallar de Mediona

El Covid-19 arriba a la residència Novallar de Mediona

L’Ajuntament de Mediona comunica que la Covid-19 ha arribat a la residència Novallar i fa una crida per incorporar personal de neteja i auxiliars de geriatria.

L’Ajuntament de Mediona ha difós un comunicat a través de les seves xarxes socials en el qual explica que «la covid-19 ha arribat a la residència Novallar», on «ha generat les primeres defuncions i contagis». Segons el comunicat, que no dona dades concretes, l’ajuntament ja feia temps que treballava amb la direcció de la residència però «la crisi s’ha intensificat».

Des de l’ajuntament, juntament amb les autoritats sanitàries i la direcció de la residència, han establert un pla de xoc per donar resposta a aquesta situació. La Unitat Militar d’Emergències del Ministeri de Defensa procedirà a desinfectar la residència i es reforçarà l’atenció individualitzada a la salut i l’acompanyament emocional de les persones residents.

D’altra banda, es fa una crida per incorporar personal. Concretament personal de neteja, auxiliars de geriatria i personal del sector social i sanitari en general. Les persones interessades poden enviar un correu electrònic a l’adreça .

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: