Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’Ajuntament de Mediona demana la intervenció de la Generalitat a la residència Novallar

L’Ajuntament de Mediona demana la intervenció de la Generalitat a la residència Novallar

La meitat dels residents i un 30% dels treballadors tenen el coronavirus.

En un comunicat fet públic per Twiter l’ajuntament parla d’una situació crítica de la residència. Avui, divendres, han tingut accés als resultats gairebé definitius dels test que s’han fet a la residència Novallar L’Ajuntament exposa que després de dies d’estar intentant treballar estretament amb la gerència del centrei la direcció de serveis del grup espresarial Novalla i els equips de Salut del territori i de posar-se a la seva disposició en el comunicat explica que “a dia d’avui, i veient l’estat d’extrema emergència en el que es troba la residència demanem la immediata intervenció per part de la Generalitat d’aquesta residència”.
També inisiteixen en la importància de la comunicació clara i transparent a les famílies de les persones residents i , sabent que és possible traslladar els negatius a casa, tornen a posar a disposició espais i personal per traslladar i acollir aquells residents que han donat negatiu.
L’ajuntament reconeix la feina de l’equip de treballadors, tanmateix fa més de 10 dies que alerten de la situació “i les mesures arriben tard”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: