Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els Mossos detenen dos homes per conducció temerària i temptativa de robatori a l’Alt Penedès

Els Mossos detenen dos homes per conducció temerària i temptativa de robatori a l’Alt Penedès

Els arrestats, en adonar-se’n de la presència policial, van fugir a gran velocitat i van conduir de forma temerària posant en risc la seguretat dels altres usuaris de la via.

Els Mossos d’Esquadra van detenir ahir, dos homes de nacionalitat espanyola, de 18 i 22 anys i veïns de La Granada i Vallirana, com a presumptes autors d’un delicte de conducció temerària, conduir sense haver obtingut mai el permís, un robatori amb força en grau de temptativa i resistència als agents de l’autoritat.

Els fets van succeir, cap a les 16 hores, quan agents de trànsit van localitzar un vehicle circulant a gran velocitat en un polígon industrial de Sant Pere Molanta.

El conductor del turisme, en adonar-se’n de la presència policial, va fer cas omís de les indicacions dels agents, va fugir a gran velocitat i va conduir de forma temerària. A més, durant alguns trams va circular en direcció contrària posant en risc la seguretat dels altres usuaris de la via.

Finalment, el conductor del vehicle va perdre el control, va col·lidir amb un fanal i els dos ocupants van intentar fugir corrents. Tot i això, els agents van aconseguir detenir-los i van comprovar que el conductor no disposava de permís de conduir i que conduïa sota els efectes de les drogues.

Durant l’escorcoll del turisme, els agents van localitzar eines susceptibles de ser utilitzades en robatoris amb força, com una palanca, tornavisos i guants, entre d’altres objectes.

Els detinguts van quedar en llibertat després de declarar a la comissaria amb l’obligatorietat de presentar-se davant del jutge quan siguin requerits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: