Dimarts, 27 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El número d’ingressos amb problemes respiratoris i el número d’altes gairebé s’igualen

Segons l’informe diari que elabora el Consorci Sanitari de l’Alt Penedès Garraf a la nostra comarca a l’hospital Comarcal de l’Alt Penedès hi ha 55 persones ingressades amb problemes respiratoris, tres menys que en l’informe del dia abans i les altres s’han incrementat en 8 persones més fins arribar a les 54 des que es va iniciar la pandèmia del coronavirus.

Això vol dir que els ingressos i les altes s’han igualat. Malauradament s’ha hagut de lamentar la mort d’una persona en les darreres 24h, i s’arriba a la xifra total de 14 morts a l’hospital de Vilafranca des de l’inici de la crisi sanitària.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: