Dimecres, 30 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

A l’espera de poder reobrir el cinema, des del Kubrick preparen un acte a les xarxes socials

Voldrien de cara al 10 de maig fer una activitat per recordar els 25 anys del cinema que van estar celebrant des de mitjans de l’any passat.

Com a moltes altres activitats culturals i d’oci, l’arribada del coronavirus ha alterat totalment el dia a dia del cinema Kubrick. Com recorda la seva responsable, Maria Olivella, el passat 13 de març es van veure obligats a tancar portes de manera indefinida.
Malgrat tot han buscat la manera de mantenir-se actius, i mirar d’oferir alguna opció als amants del cinema. Així, posen en marxa diàriament un repte a través de les seves xarxes socials.
Olivella considera que el sector de l’oci serà dels últims en poder obrir de nou al públic, i tenint present que la majoria d’estrenes previstes s’han ajornat, busquen alternatives que els permetin mantenir contacte amb el públic habitual del cinema. Explica que de cara al 10 de maig estan preparant un acte, utilitzant les xarxes socials, per tal de recordar els 25 anys del Kubrick que van celebrar l’any passat.
Pel que fa a la programació cinematogràfica, insisteix en que ara per ara no poden treballar amb cap previsió de reobertura, ja que estan pendents de com evolucioni tot plegat i les directrius que es vagin donant des de les administracions.
Recorda però que totes les estrenes previstes per aquestes dates, de d’ara i fins a l’estiu, s’han ajornat per més enllà del mes de setembre.
Per la seva banda, miraran de reprogramar l’oferta de continguts alternatius que van programant al llarg de la temporada, com ara òpera, teatre o concerts; que els ajudin a omplir una possible represa de l’activitat de cara a l’inici de l’estiu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: