Dijous, 30 de novembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Quatre cellers de Subirats s’han unit per crear La Florida

Quatre cellers de Subirats s’han unit per crear La Florida

Serà una festa solidària amb tast de vins i música que es durà a terme al Castell de Subirats.

La festa tindrà lloc el dia 21 de març a les set de la tarda, coincidint amb la primera posta de sol de la primavera.
L’entrada costarà 15€ més la voluntat i els beneficis aniran íntegrament a AMPERT, l’associació contra el càncer i de suport al malalt oncològic que té seu a Vilafranca. Durant la festa, es podran tastar 2 vins i escumosos de gamma mitja-alta dels cellers Albet i Noya, Eudald Massana Noya, Oliver Viticultors i Sumarroca. La vetllada estarà amenitzada per diferents grups de música del Penedès que actuaran de manera alterna. També es podrà realitzar, una hora abans, una visita guiada al Castell de Subirats i conèixer algunes de les sales més desconegudes d’aquest espai.
L’acte estarà conduït per la Judith Cortina i el David Jobé, periodistes i creadors de la guia digital d’enoturisme, enoturista.cat i comptarà amb alguns tastets gastronòmics gentilesa de Cal Blay. Hi col·laboren l’Ajuntament de Subirats i el Santuari de la Font Santa.
Tota la informació sobre els cellers, el programa i els vins de la festa es pot trobar a la pàgina web www.lafloridatastdevins.com

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: