Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Per 3r any consecutiu l’escola Vedruna Sant Sadurní a la final estatal del First Lego League

Per 3r any consecutiu l’escola Vedruna Sant Sadurní a la final estatal del First Lego League

La final es celebrarà els propers 28 i 29 de març a Tenerife.

El centre ha presentat un total de tres equips a les diverses fases locals de la competició, tot i que encara hi ha dos grups que no han entrat en competició. L´equip dels VERC´S va aixecar el passat 22 de febrer a La Salle, a Barcelona, el premi al Comportament del Robot i el primer Premi al Guanyador del Torneig, en una cita que va reunir una trentena d´equips d’arreu de Catalunya.
L’equip de robòtica ha obert un compte bancari per tal de rebre aportacions i ajuts per afrontar el viatge i l’estada a les Canàries per participar a la fase final del certamen.
La First Lego League és un torneig que es celebra a nivell mundial (més de 90 països) entre equips de joves de 10 a 16 anys i que consisteix en una competició en tres fronts: un torneig de robòtica amb material de la marca Lego en el que es resolen reptes mecànics i de programació, un projecte científic/tecnològic que els joves desenvolupen, presenten i defensen davant un tribunal i una exposició dels valors adquirits gràcies al treball en equip.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: