Dimecres, 8 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Gelida oferirà només 3 aules de P3, per segon any consecutiu

El proper setembre es preveu que Gelida torni a iniciar el curs mantenint les 3 línies de P3 actuals.

Així ho ha comunicat el Departament d’Ensenyament de la Generalitat a l’Ajuntament de Gelida a causa del descens en la natalitat d’aquests darrers anys i en l’existència de més oferta de places que de demanda prevista.
Per l’Ajuntament gelidenc la decisió de tancar una línia de P3 a Gelida ja va ser una molt mala notícia l’any passat pel municipi, i mantenir-ho el pròxim curs ho agreuja.
Segons el reglament, són necessàries 82 matrícules per assegurar 4 línies i actualment a Gelida hi ha 50 alumnes de P2 matriculats a les llars amb una previsió de matrícula de 63 alumnes, a més empadronats només n’hi ha 77.
El descens en la natalitat a Gelida, que ara motiva el tancament d’una línia de P3 a l’Escola Les Fonts, ja va provocar el curs passat el tancament d’una aula de P3 a l’Escola Montcau. L’Ajuntament dona tot el suport als centres educatius, a les AMPA i AFA, així com a tota la comunitat educativa i assegura que es realitzaran totes les accions possibles per revertir aquesta decisió i per tal que aquest tancament no suposi una pèrdua de qualitat de l’ensenyament al municipi.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: