Dissabte, 11 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sindicat UGT prioritza que no es destrueixi ocupació

Grans empreses amb seu a la comarca de l’Alt Penedès ja han comunicat expedients de regulació temporal d’ocupació als seus treballadors i treballadores.

En aquest context, sindicats com la UGT estan desbordats però intentant atendre totes les demandes de les persones que s’hi adrecen per telèfon o per via telemàtica. També cal atendre físicament els comitès d’empresa que estan negociant ERTOS.

Per a la UGT la prioritat en aquesta situació d’emergència inèdita és que no es destrueixi ocupació i, en aquest sentit, valoren positivament les mesures anunciades pel govern i destaquen que han participat activament en les negociacions.

Pel que fa a la indústria agroalimentària, amb un important pes del sector de vins i caves a la nostra zona, de moment s’està mantenint l’activitat amb accions flexibles.

Des del sindicat UGT també manifesten la seva preocupació per les empreses petites on no hi ha representació sindical i animen a treballadors i treballadores que tinguin dubtes sobre la seva situació a fer-los la consulta. Durant la situació d’emergència han decidit atendre totes les demandes, siguin els treballadors i treballadores afiliats o no.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: