Dilluns, 26 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cesk Freixas publica ‘El delta de les paraules’, un nou llibre de poemes

Cesk Freixas publica ‘El delta de les paraules’, un nou llibre de poemes

Entès com un riu, a ‘El delta de les paraules’ publicat per Rosa Dels Vents, hi flueixen poemes de temàtica crítica i universal.

Poemes que acaben en una desembocadura on s’acumulen les paraules per ser dites, per ser escoltades, per ser llegides. L’autor, que mesura exactament el que vol transmetre, reivindica aquesta idea des de la «Font» fins al «Delta», la paraula, la poesia, com a eina actual per expressar-nos, com a sinònim de cultura reposada i xarxa orgànica, com a contrapunt a l’era de Twitter en què vivim. Sense pressa, perquè a El delta de les paraules és on comença el diàleg.
El riudebitllenc Cesk Freixas va iniciar la seva activitat com a cantant i lletrista el 2004. Des d’aleshores i fins a dia d’avui ha publicat set treballs discogràfics i dos llibres de poesia, ha guanyat una desena de premis musicals i ha realitzat més de 1.700 actuacions.

Efemèrides

26 de febrer
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: