Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tres joves penedesencs han versionat La petita rambla del Poble Sec de Cesk Freixas

Aquests dies de confinament, les xarxes van plenes de vídeos i iniciatives ciutadanes.

Des del seu confinament, tres joves que estudien Batxillerat als instituts Eugeni d’Ors i Alt Penedès han fet un vídeo versionant la cançó La petita rambla del Poble Sec del riudebitllenc Cesk Freixas.
Són els vilafranquins Magí Arbós i Marc Runsó i el santcugatenc Roger Vidal que en la seva versió sobre el coronavirus parlen de rentar-se bé les mans o que «Tornarem a posar els peus damunt l’asfalt, quan no quedi cap pacient a les UCI dels hospitals», en comptes de «Tornarem a posar els peus damunt la sorra».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: