Dimecres, 29 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Avinyonet del Penedès suspèn el Microvi 2020

Avinyonet del Penedès suspèn el Microvi 2020

L’Ajuntament d’Avinyonet del Penedès ha pres la decisió de cancel·lar la propera edició del Microvi a causa de la pandèmia del covid-19.

El Microvi estava previst que se celebrés del 22 d’abril al 31 de maig.

L’ajuntament i la resta de membres que integren la comissió organitzadora del Microvi, empreses i entitats privades del municipi, han manifestat en un comunicat que «no es pot fer més que actuar amb responsabilitat davant d’aquesta situació d’emergència sanitària i treballar per la seguretat de tothom».

Per aquest motiu cancel·len l’edició 2020 del Microvi i agraeixen a cellers, patrocinadors, col·laboradors i veïns i veïnes el seu esforç. També assenyalen que treballaran perquè l’edició del 2021 «sigui un èxit».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: