Dimarts, 16 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Alt Penedès comença l’any amb increment d’aturats que també s’ha produït a Catalunya

El registre d’atur tancat a 31 de gener indica un augment de 48 persones més al nombre d’aturats de la comarca de l’Alt Penedès, amb un total de 5.395 persones.

Aquesta xifra suposa una taxa d’atur registral del 10’4%.
A Vilafranca l’increment ha estat de 15 persones amb un total de 2.207 aturats a finals de gener. A Sant Sadurní hi ha 500 aturats, el que suposa 10 persones més que el mes anterior. Als Monjos l’increment és de 5 persones amb 440 aturats i a Gelida hi ha 401 persones a l’atur, una menys que al mes de desembre.
Comparant les dades del gener d’aquest any amb les del gener de 2019 cal destacar que les xifres han millorat, tot i que molt lleugerament. Aquest mes de gener hi ha 57 persones menys a l’atur que al gener de l’any passat i la taxa d’atur registral s’ha reduït en 0’2 punts.
En relació al conjunt del país, l’atur va pujar en 5.558 persones a Catalunya al gener respecte al mes anterior i va situar la xifra total de desocupats en 393.682. Això suposa un increment mensual de l’1,4%.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: