Dijous, 4 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

WINEBS celebrarà el proper 1 de febrer la quarta edició de l’activitat Fem un Tasta Vins

L’activitat tindrà lloc de 10 a 1 del migdia, en franges horàries d’una hora, i les inscripcions, que són gratuïtes, s’han de fer a través de la web de WINEBS: thewinebs.vilafranca.cat.

La Wine Business School, amb seu a l’edifici de l’Enològica, farà una nova edició de l’activitat Fem un Tasta Vins, el proper dissabte 1 de febrer, en el marc del Postgrau de Gestió d’Empreses Vitivinícoles, que s’hi està impartint per quart curs consecutiu en col·laboració amb la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic. Aquest dimarts la regidora d’Educació, Xell Montserrat, juntament amb Ester Garcia, directora de la WINEBS, van presentar aquesta activitat que any rere any es consolida, amb una assistència d’entre 70 i 80 persones. La regidora Xell Montserrat destacava que aquesta activitat és una oportunitat per mostrar l‘activitat de WINEBS i perquè els alumnes del postgrau posin en pràctica els seus coneixements.

L’activitat Fem un Tasta Vins es presenta com una fira, on els alumnes, distribuïts en 4 equips, presentaran el seu producte i posaran en pràctica els coneixements que han rebut en matèria de màrqueting, comunicació i tècniques de venda. La directora de WINEBS, Ester Garcia, ha dit que és important copsar l’opinió, no només dels experts sinó també de la ciutadania.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: