Diumenge, 20 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Suspensió, frenada, pneumàtics i llums, principals problemes dels vehicles per passar la ITV

Ja sigui abans de passar la ITV o per no haver-la pogut superar, molts conductors i conductores s’adrecen a concessionaris i tallers per solucionar els problemes dels seus vehicles.

La Inspecció Tècnica de Vehicles té com a objectiu assegurar que els vehicles en circulació mantinguin unes condicions de seguretat per damunt dels mínims exigits, minimitzar el risc d’accidents per causes tècniques i contribuir a protegir el medi ambient mitjançant la reducció dels gasos del sistema d’escapament. Per això, la llei estableix un periodicitat mínima amb la que els vehicles han de passar-la, així com situacions extraordinàries que obliguen a acudir a la revisió.

Ja sigui abans de passar la ITV o per no haver-la pogut passar, molts conductors i conductores s’adrecen a concessionaris i tallers per solucionar problemes majoritàriament relacionats amb suspensió, frenada, pneumàtics o enllumenat. A Jounou Vilafranca, per exemple, ofereixen un servei de pre-ITV gratuït per a la seva clientela i destaquen que és important conèixer bé la marca a l’hora de revisar els vehicles.

Per la seva part, a Midas Vilafranca també destaquen que, a més dels temes relacionats amb la seguretat del vehicle, a la ITV es té en compte l’emissió de gasos contaminants. Apunten que és important mantenir el vehicle en bon estat per evitar mals majors.

També s’aconsella revisar la pressió dels pneumàtics cada 3.000 km i la línia de direcció, cada 15.000.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: