Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Noia Freixenet afronta l’inici de l’any aspirant a totes les competicions

Després d’un cop d’efecte a Galícia rep aquest diumenge al Girona

En el primer partit de l’any els homes de Pere Varias es van emportar els tres punts de la complicada pista del Liceo, on cap equip havia estat capaç de guanyar en el que portem de temporada. Això dona forces i ànims a l’equip de Sant Sadurní, que no vol renunciar a res i que té també un peu posat en la competició europea.
Aquest diumenge toca jugar a casa contra el Girona, un equip que segons Pere Varias no ho posarà gens fàcil, amb un joc intens i un gran porter.
El Noia Freixenet es planteja el dia a dia, partit a partit amb ganes de retallar la diferència de 7 punts que manté amb el Liceo i amb aspiracions en competició europea.
Respecte a Europa d’aquí a dues setmanes toca un desplaçament complicat a la pista del Porto. Pere Varias no diu que el partit sigui definitiu però reconeix que pot condicionar molt la possibilitat del primer lloc del grup.
Ara però la competició europea queda lluny, perquè el Noia es prepara per aferrar una nova victòria local a la lliga, aquest diumenge a la pista del pavelló de l’Ateneu de Sant Sadurní a dos quarts d’una del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: