Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cor Xamusia ha fet vibrar i emocionar el públic de l’Auditori amb ‘Batecs’

El nou espectacle del Cor Xamusia es va poder veure aquest dissabte a l’Auditori de Vilafranca, per primera vegada emmarcat dins les Festes de Sant Raimon.

A través de la música, ‘Batecs’ va fer vibrar i emocionar el públic submergint-lo en diversos estats vitals a través d’un repertori intens format per composicions contemporànies, música popular de diversos indrets del món, i fins referències medievals.

Per primera vegada sota la co-direcció de Marta Coll i Miquel Benito, el Cor Xamusia emmarcava l’espectacle en la vibració, el batec i la vida; un concert on el moviment i la percussió hi tenien una especial rellevància.

El cor ha treballat els darrers mesos intensament amb les ballarines i coreògrafes penedesenques Teresa Serrat i Maribel Martínez, creadores de la posada en escena de ‘Batecs’. Sobre l’escenari el cor va comptar amb l’acompanyament dels músics Jordi Galimany al piano, i Ricard Parera i Marc Vall a la percussió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: