Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Secot s’estableix a l’Alt Penedès

L’associació de suport empresarial SECOT s’ha establert recentment a Vilafranca, a les oficines de la Cambra de Comerç de Barcelona.

L’oficina de Vilafranca, en marxa des de l’octubre, s’uneix a les de Granollers, Mataró, Sabadell i Vic.

SECOT busca així l’arrelament al Penedès per potenciar, des de l’organització, el teixit empresarial de les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia i el Garraf i millorar l’eficàcia de la seva tasca d’assessorament solidari a les entitats, empreses, persones empresàries i emprenedores que sol·licitin la seva col·laboració.

A banda del vessant empresarial, SECOT no oblida el vessant social i ofereix assessorament a fundacions, ajuntaments o persones individuals que el necessitin. Per exemple, ofereixen eines per fer més eficient l’economia domèstica o per combatre l’analfabetisme digital.

SECOT compta amb un equip humà de més de 200 col·laboradors voluntaris sèniors d’acreditada formació i experiència empresarial en totes les àrees.

Aquestes persones ofereixen els seus coneixements i experiència professional a associacions i al sector empresarial, sobretot a aquells que tenen uns recursos limitats o estan en una fase inicial d’emprenedoria.

SECOT ha col·laborat amb el teixit empresarial català assessorant i acompanyant més de 1.400 empreses i emprenedors de la província de Barcelona des del naixement de l’entitat fa més de 28 anys.

Comentaris

  1. Ramón Brugada

    Molt content per l’apertura d’aquesta nova delegació de Secotbcn a Vilafranca del Penedes.
    Encoratgo als emprenedors d’aquesta zona a que contactin amb Secotbcn de Vilafranca ja que estic segur que els podran orientar a tirar endevant els seus projectes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: