Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obre les portes la fàbrica de joguines del Patge Raimon al carrer Comerç

La fàbrica de joguines del Patge Raimon, ubicada en una nau del carrer Comerç, ha obert aquest matí les seves portes.

El patge, acompanyat de tots els seus ajudants, ha començat a rebre a partir de les 11 els primers nens i nenes vilafranquins i penedesencs d’una llista que es preveu llarga que anirà desfilant pel recinte des d’avui i fins el proper 4 de gener.

A l’interior, els nens i nenes han pogut comprovar de primera mà com es preparen tots els ajudants del patge i el mateix patge per atendre les peticions que, posteriorment, traslladaran als reis Mags.

Aquest any, les visites a la fàbrica de joguines s’han hagut de reservar amb antel.lació a través d’internet i pagant un preu d’inscripció per a facilitar, d’aquesta manera el trànsit ordenat de tots els visitants. Els familiars dels nens i nenes que han passat per la fàbrica coincidien en assenyalar l’encert de la iniciativa.

La fàbrica estarà oberta fins el proper dia 4 de gener en horari de matí i de tarda. Els matins hi ha visites programades entre les 11 del matí i la 1 del migdia i a la tarda entre les 5 i les 8. La visita a l’interior de la fàbrica té una durada aproximada de 20 minuts.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: