Dimecres, 19 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PP demana intervenir en el Ple municipal per defensar al·legacions a les Ordenances Fiscals

En el Ple municipal del dimarts vinent es portaran a aprovació definitiva les Ordenances Fiscals per l’any 2020 a Vilafranca.

El PP ha sol·licitat a l’alcalde poder intervenir en aquest punt. Ho fan basant-se en el Reglament Orgànic Municipal que preveu que les candidatures que van superar el 3% dels vots en les darreres eleccions municipals poden demanar-ho.
Tarrada assenyala que des del PP s’han presentat 8 al.legacions en la línia d’afavorir la natalitat, les famílies nombroses, els pensionistes, l’activitat econòmica, la reducció de la desocupació i la rehabilitació i manteniment del parc de vivendes municipal.
Per exemple es demana la gratuïtat de les Llars d’Infants per a les famílies en les que els dos progenitors treballin, o l’únic progenitor en el cas de les famílies monoparentals. En aquest punt el popular Josep Ramon creu que és viable econòmicament, tenint en compte que mitjançant una demanda la Generalitat haurà de retornar deutes pendents a a l’ajuntament.
Altres al.legacions que ha presentat el PP a les ordenances fiscals són, per exemple, la bonificació del 95% de l’IBI de vivenda habitual a famílies nombroses o una bonificació del 50% de la taxa de la brossa per al mateix col.lectiu.
També respecte la taxa de la brossa proposen bonificar el 100% als pensionistes que tinguin una pensió inferior al salari mínim.
Respecte la taxa d’obertura d’establiments comercials proposen una reducció quan es tracti de la comunicació prèvia o també proposen una bonificació del 100% de l’impost de construccions en obres de rehabilitació de vivendes i edificis.

PP

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
00:30
Parlem d'hoquei
Tertúlia d'àmbit penedesenc, amb Xavi Gonzàlez.
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: