Dimecres, 26 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’augment de l’atur a l’Alt Penedès situa la xifra a un nivell similar al d’ara fa un any

Les xifres d’aturats a la comarca de l’Alt Penedès en el mes d’octubre mostren una certa desacceleració de l’economia, tot i que són molt similars a les que es van produir ara fa un any.

En concret s’ha tancat aquest mes d’octubre amb 5.345 aturats a l’Alt Penedès, amb un increment de 272 persones respecte del mes anterior. A Vilafranca l’atur ha crescut en un mes en 131 persones arribant als 2.176 aturats. A Sant Sadurní l’increment és de 35 persones amb un total de 509 aturats, als Monjos augmenta en 33 persones, fins els 436 aturats i a Gelida l’augment és de 17 persones amb 390 aturats.
Amb una perspectiva interanual, com parant les dades amb el mes d’octubre de l’any passat, l’atur a l’Alt Penedès s’ha situat en unes xifres molt similars.
D’altra banda el nombre d’aturats a Catalunya s’ha incrementat el mes d’octubre en 14.644 persones, un 3,9%) respecte al mes anterior. En termes interanuals, l’atur registrat es va reduir un 1%. D’aquesta manera, el nombre d’aturats a Catalunya és de 387.267 persones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: