Diumenge, 21 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Nau estrena el cicle ‘La Nau Reflexiona’ centrant-se en la perspectiva de gènere

El cicle #EnClauDeGènere comença el 18 de novembre i finalitzarà el 18 de desembre.

Aquesta tardor l’espai jove La nau inicia un cicle anomenat ‘La Nau Reflexiona’ amb el tema #EnClauDeGènere tot posant la mirada en la perspectiva de gènere i amb l’objectiu de trencar mites i tabús, debatre i reflexionar sobre els rols de gènere, el sistema patriarcal i el feminisme.
En aquest cicle d’activitats que començarà el 18 de novembre i acabarà el 18 de desembre hi ha una col·laboració directa entre les regidories de joventut i d’igualtat. Des d’Igualtat, la regidora Montse Arroyo destacava la importància de treballar per una igualtat real i incidir sobre aquest tema en una etapa com és l’adolescència, un moment cabdal per a crear els fonaments que tenen a veure amb la conducta i amb la forma de relacionar-se amb les persones.
Per la seva banda, el cap del servei de joventut Rubén Calvo, que també era present a la roda de premsa de presentació del cicle d’activitats explicava que el plantejament d’aquesta programació és molt proper als joves.
La tècnica de joventut, Nuria Albornà, va explicar les 8 activitats que tindran lloc a La Nau durant novembre i desembre. Hi haurà teatre fòrum sobre les relacions de parella i sobre la salut sexual femenina. Es faran dos monogràfics, un d’ells sobre educació i salut sexual i l’altre serà formatiu sobre els fluids corporals que es generen en les diverses relacions sexuals. Relacionat amb aquest darrer monogràfic es podrà visitar l’exposició ‘Flow’ del 18 al 29 de novembre a l’espai jove La Nau. També es farà una activitat d’autodefensa personal femenina o diversos grups de reflexió sobre la perspectiva de gènere i el feminisme, entre altres.
Per a més informació i inscripcions, podeu consultar el web joventut.vilafranca.cat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: