Dissabte, 6 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Denuncien l’hospital veterinari Vetsolidari de Vilafranca

El Col.legi Oficial de Veterinaris de Barcelona interposa una denúncia contra l’hospital veterinari Vetsolidari de Vilafranca.

En un comunicat el Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona explica que ha interposat una denúncia penal, davant del Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) del Ministeri de l’Interior, contra l’hospital veterinari Vetsolidari de Vilafranca i diverses persones integrants del mateix.
Segons el comunicat, ‘aquesta actuació ha estat motivada per diverses denúncies i avisos adreçats al Col·legi per part de propietaris d’animals i també de professionals de la veterinària, que feien referència a les condicions de les instal·lacions, a presumptes actes de maltractament animal i a possibles pràctiques negligents i d’intrusisme professional’.

El Comitè de Deontologia del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona va avaluar les denúncies rebudes, va traslladar les conclusions a la Junta de Govern i, finalment, es va procedir a interposar l’esmentada denúncia penal davant del SEPRONA.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: