Dimarts, 11 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Col.legi de Veterinaris sol·licita que s’activi l’expedient a l’hospital Vetsolidari

El Col.legi de Veterinaris sol·licita a l’Ajuntament de Vilafranca que activi l’expedient administratiu davant la gravetat de les pràctiques detectades a l’hospital veterinari Vetsolidari.

Diferents avisos de propietaris d’animals i professionals de la veterinària van motivar una denúncia del Col·legi Oficial de Veterinaris de Barcelona davant del SEPRONA.
El Col·legi de Veterinaris sol·licita a l’Ajuntament que s’activi de manera urgent l’expedient administratiu referent a l’hospital veterinari Vetsolidari, davant d’algunes pràctiques que el Col·legi considera molt greus i que afectarien a la salut i benestar dels animals.
El Col.legi va interposar recentment una denúncia penal davant del Servei de Protecció de la Natura del Ministeri de l’Interior, contra aquest centre i diverses persones integrants del mateix, a partir de diverses denúncies i avisos adreçats al Col·legi per part de propietaris d’animals i també de professionals de la veterinària. Aquests alertaven de les males condicions de les instal·lacions, de possibles actes de maltractament animal i de presumptes pràctiques negligents i d’intrusisme professional.
El Comitè de Deontologia del Col.legi va avaluar les denúncies rebudes, va traslladar les conclusions a la Junta de Govern i, finalment, es va procedir a interposar l’esmentada denúncia penal davant del SEPRONA, que va desembocar en una posterior inspecció del centre per part de les autoritats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: