Dissabte, 18 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Cava del Penedès a la festa del 500 aniversari de l’Havana

Cava del Penedès a la festa del 500 aniversari de l’Havana

Vallformosa situa un cava català de qualitat Gran Reserva com a beguda oficial d’un acte institucional de gran rellevància a Cuba.

El cava Vallformosa 150 Gran Reserva s’ha servit aquest dimarts a l’acte oficial de celebració dels 500 anys de la fundació de la ciutat de l’Havana de Cuba, un acte institucional on hi assistien diverses personalitats rellevants. Aquest cava és una edició especial i limitada amb elements simbòlics de l’Havana, com l’escultura de la Giraldilla situada al Castell de la Força de la capital cubana o un gran número 500 per commemorar l’efemèride.
L’acord per convertir el Vallformosa 150 Gran Reserva en el vi oficial de la commemoració es va tancar durant la darrera edició del saló Hostelcuba, celebrat el passat mes de maig al recinte firal Pabexpo de l’Havana. Els dirigents cubans van visitar l’estand de Vallformosa a Hostelcuba i allà van quedar seduïts pel nou model de Vallformosa i la història dels seus caves Mistinguett.
El Vallformosa 150 Gran Reserva és un cava Brut elaborat amb xarel·lo provinent de vinyes velles plantades fa més de 40 anys al Penedès i amb un mínim de 30 mesos de criança en ampolla. El seu procés d’elaboració és manual, des de la collita a mà fins al degorjat. El Vallformosa 150 Gran Reserva es presenta amb una ampolla especial i limitada a 7.000 unitats numerades a mà.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler
04:00
Al teu aire
Al teu aire

Penedès Televisió

01:30
L'entrevista
Joan Maria Girona, Centre d'Estudis de Subirats
02:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
02:30
Caminant per Catalunya
Excursions pel territori

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: