Dimarts, 28 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Tortell Poltrona i Pepa Plana caps de cartell del Festival Clownic de Torrelles

Aquest cap de setmana Torrelles es converteix un any més en un pol d’atracció per els amants dels espectacles de circ, acrobàcies i pallassos. També hi ha música en directe i la fira d’artesania.

Del 25 al 27 d’octubre Torrelles acull una nova edició del Clownic, el festival que acompanya la Fira d’artesania del municipi des de fa sis anys, i que s’ha convertit ja en tot un referent no només a la comarca sinó també en les comarques veïnes.

En aquesta edició s’ha fet una aposta important per portar espectacles de més volada, i de fet hi ha quatre propostes que sobresurten de la resta. La primera seria ja el divendres 25 a la nit, quan actuarà Lildami un dels referents de la música urbana de Barcelona. Dissabte hi haurà Pepa Plana que presenta el seu darrer espectacle ‘Veus que no veus’ al Casal Torrellenc; i diumenge serà el torn de Tortell Poltrona al migdia també al Casal Torrellenc i a la tarda el grup El Pot Petit. Mercè Bages, des de la Comissió, destacava que l’espectacle de Tortell Poltrona només s’ha pogut veure fins ara al Temporada Alta, i que Pepa Plana també porta un muntatge que ha estrenat fa poques setmanes.

L’edició d’aquest 2019 segueix la mateixa línia en quan a filosofia dels darrers anys, tot i que com explica Sira Carbó membre també de la Comissió de Fires s’ha ampliat el nombre d’actes solidaris que s’organitzen enguany, i que serviran per recollir fons per el Centre de Recerca Transnacional del Càncer d’Infància i l’Adolescència de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Comentar també que la inauguració que estava prevista per dissabte al matí, s’ha acabat traslladant a 2/4 de 5 de la tarda. El motiu és que el president Quim Torra ha convocat aquest dissabte al matí els alcaldes a un acte al Palau de la Generalitat per mostrar el rebuig a la sentència del procés. Una trobada a la qual assistirà l’alcalde de Torrelles Sergi Vallès.

Totes les activitats es poden consultar al web www.clownic.cat, on podreu trobar els espectacles i també les propostes de la Fira Artesana i la Mostra de Cervesa Artesana que acollirà Torrelles al llarg del cap de setmana.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: