Divendres, 23 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torna a finals d’octubre la Xerigotada, la bacanal dels formatges, vins i cultura

Torna a finals d’octubre la Xerigotada, la bacanal dels formatges, vins i cultura

L’obrador de formatges Xerigots organitza un any més aquesta festa en que maridaran els seus formatges amb vins de l’associació Qalidès. Enguany serà els dies 25 i 26 d’octubre.

La Xerigotada seran dos vespres carregats de cultura i gastronomia a l’Obrador de Xerigots, situat en una antiga nau del segle XIX del carrer Comerç de Vilafranca. Aquest any se celebrarà en dos dies, amb places molt limitades: el divendres 25 i el dissabte 26 d’octubre de 7 de la tarda a 10 del vespre.

Aquesta serà la quarta edició de la Xerigotada, la festa anual que Xerigots organitza per a tots els amants del formatge. En aquesta edició, la proposta és gaudir d’una àmplia selecció de formatges de tot el món, molts dels quals afinats expressament per l’ocasió per Xerigots, i tastar-los amb els vins de cellers que formen part de l’associació Qalidès.

A més de bons vins i grans formatges, durant la festa es podran visitar els cups subterranis on s’afinen els formatges, cups on antigament s’havia emmagatzemat vi i que reuneixen les condicions òptimes per acabar de madurar i perfilar els formatges. La visita serà especial perquè es podrà gaudir d’una perfomance teatral a càrrec de Clara Cols, actriu, productora i cofundadora de la companyia Flyhard i de la Sala Flyhard de Barcelona.

A la Xerigotada no hi pot faltar la música i en aquesta edició anirà a càrrec d’un duet format per Xavi López al saxo alt i flauta travessera i per Carles Sanz al piano. Tots dos comparteixen la passió per la música creativa i improvisada. El repertori que portaran serà força eclèctic combinant rock, pop, jazz i ritmes brasilenys.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: