Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Renfe licita les obres de millora  de l’estació de Vilafranca amb un pressupost de 3,6 M€

Renfe licita les obres de millora de l’estació de Vilafranca amb un pressupost de 3,6 M€

La construcció de rampes d’accés al vestíbul, a més de la renovació dels ascensors, permetrà que l’estació sigui totalment accessible.

Renfe ha licitat les obres de millora de l’estació de Vilafranca que permetrà que l’estació sigui totalment accessible. Aquestes actuacions comptaran amb un pressupost de licitació de 3.615.000 euros i l’obra civil disposa d’un termini d’execució de 15 mesos.
Les principals actuacions consistiran en l’adequació de l’estació per esdevenir en totalment accessible. Es planteja la renovació integral dels ascensors, un d’ells amb connexió directa entre vestíbul, andana i passarel·la, també la nova construcció de rampa d’accés al vestíbul a l’entrada principal de l’estació. Prolongació del vestíbul i nova zona d’atenció al viatger i l’adequació a normativa per a persones amb mobilitat reduïda dels lavabos. El projecte també contempla la nova pavimentació i configuració de vorada segons normativa d’accessibilitat a totes les andanes i l’adequació i millora del enllumenat de vestíbul i andanes.
L’estació de Vilafranca compta amb serveis de la línia R4 on diàriament la utilitzen 6.654 viatgers de mitjana en dia laborable. Aquestes millores s’emmarquen en el Pla d’Estacions de Renfe que s’està duent a terme a la rodalia de Barcelona. En total, Renfe està invertint prop de 100 milions d’euros en actuacions centrades principalment en la millora de l’accessibilitat, així com altres tasques de modernització de 39 estacions de la rodalia de Barcelona.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: