Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola d’Enoturisme ofereix un curs de sommeliers en col·laboració amb el SOC

El curs, de 740 hores i amb pràctiques en empreses del sector, ofereix una titulació reconeguda a nivell estatal i érs impartida des de l’Escola d’Enoturisme de Vilafranca.

Aquesta setmana s’ha iniciat a les instal·lacions de la Fassina una nova edició del curs de sommelier que ofereix el SOC, el Servei d’Ocupació de Catalunya, i que imparteixen professional de l’Escola d’Enoturisme.

Dilluns se’ls va va donar la benvinguda als alumnes, per part de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca, Txell Montserrat, i la directora de l’Oficina de Treball de Vilafranca, Raquel del Hoyo. Aquesta última explicava que el curs forma part de l’acord marc de formació que es va impulsar l’any 2015, i que es desenvolupa en conve ni amb el Servicio Público de Empleo Estatal i el Fons Social Europeu. Del Hoyo remarcava que es tracta d’un curs que ofereix una titulació a nivell estatal, després de 740 hores de formació i amb pràctiques en empreses del sector.

Tant la directora de l’Oficina de Treball com la regidora d’Educació destacaven també el fet que és un curs que està molt ben valorat per les persones que ja l’han realitzat, i que té una alta demanda. Entre els seus punts forts hi ha el fet que compta amb participació de totes les D.O. per tal d’explicar les seves peculiaritats, i que enguany hi haurà també la zona francesa de la Champagne.

En aquest sentit, la regidora Txell Montserrat volia agrair també la confiança del SOC amb l’Escola d’Enoturisme per tal de realitzar el curs. I posava en valor també la qualificació que s’obté i la bona valoració que en fan els participants.

Montserrat recordava també que l’Escola d’Enoturisme mostra d’aquesta manera la seva versatilitat, ja que tant ofereix formació universitària, com cursos de formació professional o cursos com aquest de formació ocupacional.

Els participants iniciaven doncs dilluns la seva formació, amb 740 hores lectives i la possibilitat de realitzar pràctiques en empreses del sector.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: