Dimarts, 19 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Veïns de Sant Julià denuncia l’estat de les instal·lacions del seu local

El local té 33 anys d’antiguitat i en aquest temps s’hi han fet reparacions mínimes.

El president de l’associació, Lluís Montaner, acompanyat dels membres de la junta, ha donat a conèixer els problemes que té el seu local social des de fa anys i que tenen encara més rellevància des del moment en que es va decidir obrir-lo també com a seu electoral a Vilafranca.
El local té 33 anys d’antiguitat i en aquest temps s’hi han fet reparacions mínimes.

El problema l’han exposat a l’Ajuntament des de fa anys i en els dos darrers anys han entrat al registre municipal el detall de les necessitats, sense obtenir resposta.
Lluís Montaner també assenyala que les claraboies estan molt rovellades i que es podria aprofitar la reforma per col·locar plaques solars per generar energia.
D’altra banda també recorden que des de que es va signar un conveni amb l’ajuntament per la custòdia de l’Àliga de Sant Julià que esperen disposar d’un local.

El president de l’Associació de Veïns i Veïnes de Sant Julià recorda que des del desembre de 2017 el local és seu electoral i no reuneix les mínimes condicions per ser-ho ni està adequat per a l’afluència d’activitats per les que passen un mínim de 500 usuaris setmanals.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: