Divendres, 15 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Font-rubí celebre una nova edició del Vinòleum per mostrar els seus productors de vins i olis

La fira acull productors d’oli i vi del municipi de Font-rubí, així com també diferents artesans, en diferents espais del nucli de Guardiola.

Dissabte i diumenge el municipi de Font-rubí va acollir una nova edició del Vinòleum, la mostra de vins, olis i artesania que ja fa alguns anys s’organitza a Guardiola de Font-rubí. Dissabte a la tarda la festa s’iniciava amb una xerrada oberta que va oferir el meteoròleg de TV3 Francesc Mauri, després de l’obertura que en van fer tant el regidor de Turisme com l’alcalde de Font-rubí.

Aquesta és la tercera edició que la Fira s’ubica al carrers del municipi, ja que anteriorment s’havia fet al pavelló esportiu. Com explica Fèlix Tutusaus, regidor de Turisme, des de la comissió que organitza el Vinòleum es va considerar que era interessant acostar la fira al nucli i fer que els visitants coneguin millor el municipi.

Al llarg del cap de setmana, i pels carrers de Guardiola, els visitants podien conèixer diferents elaboradors de vins i olis de Font-rubí, i també hi havia demostracions d’oficis artesans.

L’edició d’enguany ha estat marcada per l’ambient reivindicatiu que s’ha viscut al llarg de la darrera verema, com explicava l’alcalde Xavier Lluch; però també per l’actual moment social i polític que es viu al país.

Lluch comentava que s’havia posat sobre la taula la possibilitat de suspendre la fira, però que finalment la comissió va decidir tirar-la endavant mantenint l’esperit reivindicatiu.

Tant dissabte com diumenge hi havia també tallers, tastos i diferents demostracions així com actuacions musicals.

Programació

Ràdio Vilafranca

09:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
12:00
Diàlegs amb l'alcalde
Pere Regull, entrevistat per Josep M Soler
13:00
Penedès migdia
Informatiu diari

Penedès Televisió

11:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
11:30
Retalls d'història
La Guerra Civil 1462 - 1472
11:45
Vilafranca opina
Enquesta al carrer - Mas Albornà

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: