Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els vilafranquins Rovell d’Ou editen el seu dotzè disc Un Xic de Rock

L’arrel del disc és un espectacle amb el mateix nom i que fa un any Rovell d’Ou va estrenar a Fraga.

El grup vilafranquí Rovell d’Ou, liderat per Jordi Bové, ha tret un nou CD, el dotzè en els seus ja més de quaranta anys de carrera, titulat “Un Xic de Rock”. L’enregistrament s’ha fet a Divertimento Studio, amb la producció del penedesenc David Palau, de llarga trajectòria amb més de cent discos produïts, i músic que ha fet gira amb artistes com Serrat, Alejandro Sanz, Miguel Bosé, Sergio Dalma o David Bisbal, entre altres. El disc conté dotze cançons, entre pròpies i també algunes versions; temes bàsicament infantils, tradicionals, adaptats a ritme rocker, de manera que va adreçat a un públic familiar. L’arrel del disc és un espectacle amb el mateix nom i que fa un any Rovell d’Ou va estrenar a Fraga. Properament faran un videoclip d’un dels temes, “La lluna en un cove”.

Tall: Jordi Bové, Rovell d’Ou 04:51:11 «Aleshores és … Catalunya» 04:51:53

Tot i tractar-se enregistrat en un estudi, s’ha gravat com si fos un directe.

Tall: Jordi Bové, Rovell d’Ou 04:53:03 «Però s’ha gravat … físic» 04:53:43

El seu anterior CD havia sortit amb motiu del seu trentè aniversari. La Vaca Paca, Jepet Jepet, En Cargolet Estevet, Per Nadal cada Ovella al seu Corral o Apte per a tots els públics són alguns dels treballs editats d’un grup que al llarg de quaranta anys ha portat els seus espectacles per tot Catalunya, el País Valencià, Andorra, les illes Balears, l’Aragó, la Rioja, Madrid i Galícia, entre d’altres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: