Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Els administradors lliuren una aportació solidària a mas Albornà

Els administradors lliuren una aportació solidària a mas Albornà

La setmana passada es va dur a terme l’entrega de la donació de la Festa
Major Solidària a la Fundació Mas Albornà.

Cada any, la Fundació de la Festa Major de Vilafranca, en conveni amb l’Obra Social “La Caixa”, fa una aportació del 0,7% dels ingressos recaptats a la Festa Major a una entitat. El passat dijous 24 d’octubre a l’Oficina Store de CaixaBank de Vilafranca es va entregar a la Fundació Mas Albornà una donació de 6.000 euros.
Aquesta fundació és una organització sense ànim de lucre que vetlla per la integració sociolaboral de persones amb diversitat funcional de la comarca de l’Alt Penedès. Des de fa 50 anys treballen dia a dia des del Penedès per al Penedès, per tal de fer possible aquesta tasca. Els Administradors de la Festa Major van escollir l’entitat atès que aquest 2019 celebra el seu 50è aniversari i perquè valoren la tasca d’integració sociolaboral que du a
terme l’entitat. A més, Mas Albornà travessa actualment moments complicats per un increment de costos, degut a canvis normatius i congelació de subvencions que afecten entitats del tercer sector i que han fet trontollar, entre d’altres, el salari dels seus usuaris i usuàries.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: