Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la FM han presentat el marxandatge que es podrà trobar ja per Fires

Les samarretes i una nova figura del seguici festiu, en aquest cas una cotonina, són les principals novetats que els cinc administradors oferiran ja en el seu estand de Fires de Maig.

El Claustre de Sant Francesc acollia dilluns a la tarda la presentació de diferents propostes al voltant de la Festa Major de Vilafranca d’aquest 2019. D’una banda els administradors van presentar part del marxandatge que ja es podrà trobar al seu estand de Fires aquest proper cap de setmana; però també es va donar a conèixer l’entitat que farà el pregonet de la Festa major dels petits d’enguany, es va presentar una nova figura del festiari i es va donar a conèixer el calendari per tal d’apuntar-se per ballar a la festa major dels petits.

La samarreta ha estat pensada per l’equip de Ladysenyadora, que s’encarrega de tota la imatge de la festa. Montse Raventós, membre de l’equip, explicava que s’havien buscat dos models diferents, una de més festiva i una altra de més seriosa.

Com a divertimento també hi ha la bossa on es juga amb el concepte de sopa de lletres amb els noms dels balls de la Festa Major.

El pregonet de la Festa Major dels petits enguany el farà el GEP, que està celebrant els seus 35 anys de vida. Anna Jové, monitora del GEP, explicava que els ho van comunicar poc abans del Carnaval i ja hi estan treballant. La seva intenció és que els infants siguin els protagonistes del pregonet.

Lligat amb la Festa Major dels petits es va presentar el tríptic informatiu que la propera setmana es repartirà a les escoles de la vila per tal que els infants puguin apuntar-s’hi. A partir del 23 de maig es podrà fer ja la pre-inscripció.

Per part dels administradors, Guillem Codorniu explicava que havien volgut presentar aquests productes tot just abans de les Fires. En relació a la samarreta, comentava que n’estaven satisfets.

Finalment van presentar també la nova figura que s’afegeix al seguici festamajorenc i que en aquesta ocasió és una cotonina. La presentació va comptar amb la presència de les Cotonines de Vilafranca, que es van mostrar també satisfetes amb la reproducció que se n’ha fet.

Tots aquests productes de marxandatge es podran trobar ja a l’estand dels administradors a les Fires de Maig.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: