Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El cicle ‘Llibres de capçalera’ s’ha centrat en el centenari de l’escriptora Teresa Pàmies

Organitzat per la Biblioteca Torras i Bages i la llibreria l’Odissea el cicle dedica tres sessions a parlar de l’obra i la personalitat de l’escriptora Teresa Pàmies, coincidint amb el seu centenari.

Dijous al vespre la llibreria l’Odissea acollia una nova sessió del cicle ‘Llibres de capçalera’, que s’està centrant enguany en el centenari del naixement de l’escriptora Teresa Pàmies. Concretament es va fer una presentació des de l’editorial Tigres de Paper de la reedició del llibre ‘Si vas a París, papà…’, un dietari en que Pàmies recull des dels primers dies de maig de 1968 els fets que es van anar succeint a la capital francesa i que van acabar colpint tota la societat occidental.

Iris Llop, responsable del Club de Lectura de l’Odissea, comentava que és un llibre que serveix també per veure l’evolució de Pàmies i de la seva visió dels fets del maig del 68 dia a dia.

Teresa Pàmies era una dona molt compromesa políticament, i l’any Pàmies està servint per recuperar i poder revisar moltes de les seves obres que fins ara eren difícils de trobar a les llibreries. Posava com a exemple l’obra ‘Quan érem refugiats’, on recull les seves visions sobre els primers anys de l’exili a França.

En el marc d’aquest cicle de llibres de capçalera, dimarts vinent, i en aquest cas a la biblioteca Torras i Bages, es farà una tertúlia literària precisament sobre ‘Quan érem refugiats’ a partir de 2/4 de 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: