Dijous, 13 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Creix l’oferta de cap de setmana del CIARGA

Creix l’oferta de cap de setmana del CIARGA

Un àmbit creatiu i didàctic pensat per al públic familiar fa créixer l’oferta de cap de setmana del CIARGA.

El CIARGA amplia la seva oferta d’activitats amb la inauguració d’un espai familiar on els més petits podran completar la visita al centre fent ús d’un nou àmbit creatiu i didàctic especialment pensat per a ells.
L’espai familiar estarà actiu els caps de setmana durant l’horari d’obertura del centre i allà hi trobaran jocs i propostes de manualitats relacionades amb la temàtica de l’espai. Al mateix temps, s’estrena un paquet infantil de descoberta de l’antic camp d’aviació que es podrà adquirir al taulell del CIARGA.
L’aviadora Pepa Colomer conduirà els visitants a descobrir com era, quina funció tenia, quin personal treballava i quins avions hi va haver a l’antic aeròdrom. Una sèrie d’exercicis i jocs per tal de poder descobrir el CIARGA autònomament, fomentant l’observació activa i el joc.
L’espai familiar i el paquet Descobreix el CIARGA amplien les possibilitats de descoberta d’aquestes instal·lacions i presenten noves maneres lúdiques i participatives d’acostar la història als nens i nenes adaptades a les necessitats del públic familiar.
El CIARGA, Centre d’Interpretació de l’Aviació Republicana i la Guerra Aèria, és un equipament museogràfic inaugurat l’any 2011 relacionat amb l’aviació i la guerra civil ubicat a l’espai del Serral dins l’aeròdrom republicà dels Monjos i que formava part del Vesper de la Gloriosa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: