Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ampert presenta el calendari solidari 2020 amb il·lustracions de 12 artistes penedesencs

El calendari té un preu de 6 euros i es podrà trobar a les llibreries de Vilafranca.

El passat dilluns l’Associació Ampert, que treballa per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer, presentava la tercera edició del calendari solidari. En aquesta ocasió s’ha comptat amb la col·laboració de 12 artistes vilafranquins i de la comarca que han fet una il·lustració per a cada mes de l’any. El president de l’entitat, Joan Rios, agraïa la col·laboració desinteressada un cop més del món artístic del Penedès.

El il·lustradors que hi han col·laborat són: Anna Mongay, Eva Sans, Núria Tomàs, Fina Raventós, Marc Sadurní, Marta Rodríguez, Joan Ramon Buisan, Muntsa González, Jordi Gibert, Antònia Bonell, Lluís Masachs i Nenén Giménez. A la roda de premsa de presentació del calendari eren presents alguns dels artistes en representació de tot el col·lectiu. Era el cas de l’Anna Mongay que, segons explica, abans de posar-se a treballar va estudiar-se bé l’essència de l’entitat.

L’Eva Sans, per la seva banda, afegia que val la pena treballar per a una causa que a molts ens toca de prop.

A l’acte de presentació també era present Guillem Ibáñez, el representant de Jocs Recreatius del Penedès, l’empresa patrocinadora. Ibáñez va expressar el desig de l’empresa de seguir col·laborant cada any amb Ampert per a fer possible el calendari solidari. D’altra banda, el disseny ha estat a càrrec de Pagà Disseny. El calendari té un preu de 6 euros i es pot comprar a les llibreries Pujol, Sellarès, Montse, L’Odissea, La Cultural i Imprès Ràpid. També es pot adquirir al local d’Ampert en horari de 8 del matí a 3 de la tarda.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: