Dimecres, 23 d'Octubre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Obertes les inscripcions per a participar en la 13a edició de la Cursa del Cava

Avui s’ha presentat a la seu del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, la XIIIa edició de la Cursa Solidària País del Cava, que se celebrarà el proper diumenge 27 d’octubre.

El funcionament de la Cursa no varia respecte els anys anteriors. El tret de sortida es donarà a les 10 del matí a la Rambla Sant Francesc de Vilafranca i recorrerà els gairebé 14 quilòmetres que separen Vilafranca, la Capital del Vi, de Sant Sadurní, la Capital del Cava, passant per La Granada, Avinyonet del Penedès i Subirats. Per tal de fomentar la participació de tothom, la Cursa es podrà fer tant caminant, com corrent i es diposarà d’un màxim de 3 hores per a realitzar la totalitat del recorregut, tal com explica el president de la Confraria del Cava, Eduard Sanfeliu.

La principal novetat d’enguany és que el preu de participació inclourà una samarreta tècnica de la Cursa. Insciure’s costarà 14€ i tots els beneficis aniran destinats a sumar al marcador de la gala de la Marató del 15 de desembre, que aquest any recapta fons per a la investigació sobre les malalties minoritàries. De moment, la iniciativa ja ha recaptat més de 130.000 euros durant tots aquests anys i enguany volen aconseguir arribar als 150.000 euros.

Hi haurà tres punts d’avituallament durant el trajecte i es manté el servei d’autobús que trasllada gratuïtament els corredors que es vulguin desplaçar des de Sant Sadurní fins a Vilafranca, així com el trajecte invers un cop finalitzada la cursa. En acabar també, els corredors adults seran obsequiats amb una copa de cava.

D’entre tots els premis, destaquen els que es lliuren a la guanyadora i al guanyador absoluts, que reben el seu pes en cava. Les persones que ho desitgin es poden apuntar a la cursa al web de tretzesports.com.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
01:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

00:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
01:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
01:30
Vilafranca, punt de trobada
Agricultura vitivinícola

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: